SZOLGÁLTATÁSOK

DUGULÁS MEGSZÜNTETÉS

Szakembereink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás terén, így semmilyen probléma nem jelenthet akadályt, vagyis javítási szolgáltatásunknak köszönhetően rövid időn belül újra birtokba veheti konyháját vagy fürdőszobáját. Mosdó, WC, kád, házon belül vagy kívül történt a dugulás, mi segítünk!

CSŐTÖRÉS JAVÍTÁS

A csőtörés javításánál mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobban oldjuk meg a problémát, úgy, hogy a probléma többet ne jelentkezzen. Szakembereink mindig nagyon aprólékosan dolgoznak, mindig úgy dolgoznak, hogy a munkájukra büszkék lehessenek, és az ügyfeleink tökéletesen elégedettek legyenek.

CSATORNARENDSZER KIÉPÍTÉS

Cégünk biztosítja a teljes körű csatorna kivitelezését valamint átadását, akár az utcai gerinctől a telek határon belülig.

CSAPTELEPEK BEKÖTÉSE

Ha új csaptelepet vagy más szanitert kíván felszerelni mi segítünk önnek, hogy az szakszerűen történjen és később ne legyen vele problémája.

KAMERÁS CSATORNA VIZSGÁLAT

A mai modern technikának köszönhetően bontás nélkül gyorsan és tisztán feltérképezhető az ingatlanában található lefolyócsövek és csatornája belső fala úgynevezett speciális száloptikás kamerák segítségével.

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Esetleges bontás utáni burkolás, földmunkák elvégzése, csőszerelési munkák, munkaterület helyreállítása, bontás és minden olyan munka, amely leveszi az Ön válláról a gondot.

GÉPEINK AMIVEL DOLGOZUNK

ROTTENEBERGER R600

Egy mobil gépről van szó, így azt könnyen magunkkal tudjuk vinni bárhova, ahol éppen dolgozunk. Ebben a gépben a fő feladat a spirálé, amelyet belehelyezve a csőbe megszünteti a dugulást. Ez az acél spirál jobb és bal irányú forgást is képes végezni. A Rothenberger r600 dugulás elhárító géppel egy maximum hatvan méter hosszúságú csőrendszert tudunk kitisztítani. Nagyszerűen lehet használni ezt a gépet külső és belső munkák elvégzéséhez is. Ez a berendezésünk nagyon megbízható. Még a makacsabb dugulásokat is meg tudjuk vele szüntetni.

rottenberger

DUGULÁS ELHÁRÍTÁS

Ha már eldugult a vezeték, akkor kár halogatni a megoldást, mert a napok-hetek elteltével a probléma csak egyre nagyobb lesz és a duguláselhárítás költség és nagyobb lehet! Ne kínlódjon feleslegesen lefolyórendszere tisztításával, sajnos a barkácsboltokban beszerezhető olcsó játékszerek (csőgörények) felesleges pénz kidobásnak minősülnek, mivel csak a legritkább esetben segítenek. Ezért, hívjon minket és segítünk. 

CSŐTÖRÉS JAVÍTÁS

Az elöregedett csövek miatt keletkezett csőtörést sajnos nem mindig láthatjuk előre. Bár lehetnek rá utaló jelek, (ahogy például a dugulásnál a mosogató bugyog), azonban általában kiszámíthatatlan mikor következik be. Érdemes rendszeresen felmérni a lakásban futó csövek állapotát, ugyanis olykor vannak látható nyomok, melyek jelzik a problémát. Szükség esetén a keresés, feltárás is egy opció, mely során alkalmazható a jelzőgázos vizsgálat, mely sok kellemetlenségtől kímélheti meg az embert. Ipari épületeknél a vízvezeték javítása komoly kihívás lehet, tekintve a méreteket, azonban egy régi lakásban is ugyanolyan bonyolult, szerteágazó lehet a probléma, erről tudnánk mesélni.

csatorna

CSATORNA RENDSZER KIÉPÍTÉS

Új ház építésekor ki kell alakítani azt a csatornahálózatot, amely a háztartás szennyvizét elvezeti a telekhatáron belül elhelyezkedő tisztítóaknáig. A megfelelő csatornabekötés nagy szakértelmet kíván, hiszen a helytelen szerelés miatt akár dugulás vagy más problémák is előfordulhatnak. A csatornahálózat kialakításához, és az utcai csatornára való rácsatlakozáshoz szakértő csapatot érdemes megbízni.

CSAPOK, SZANITER BEKÖTÉSE

Egy minőségi csaptelep jó néhány évtizedet kibír, azonban nem az örökkévalóságnak vannak tervezve. Ha a régi már elkopott, tönkrement vagy egyszerűen újat, szebbet szeretnénk a konyhába vagy a fürdőszobába, a csaptelepek beszerelése olyan munka, amit nagy kézügyességgel és megfelelő szerszámokkal rendelkező személyek is el tudnak végezni. Aki még nem próbálta a csaptelepet lecserélni és nincs benne gyakorlata az jobb ha szakembert bíz meg a feladat elvégzésével, így sok bosszúságtól kíméli meg magát.

KAMERÁS CSATORNA VIZSGÁLAT

Fontos kiemelni, hogy a kamerás diagnosztika nem csak a fennálló dugulás okozta problémák esetén érdemes bevetni, hanem a teljes vezetékrendszer általános vizsgálatára is kiválóan alkalmazható. Az általános kamerás csővizsgálat különösen ajánlott, ha egy régebbi használt ingatlant vásárol és szeretné elkerülni a váratlan helyzeteket azáltal, hogy megismeri, hogy milyen állapotban van csőhálózata belseje.

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Cégünk nem csupán a felsorolt szolgáltatásokkal áll ügyfeleink rendelkezésére.
Ha a kertben földet kell ásni, betont kell vésni vagy újra betonozni vagy a lakásban falat kell bontani esetleg helyre állítani vagy ha a burkolat megsérült és ki kell javítani mi állunk rendelkezésére teljeskörű szolgáltatásainkkal.
Sőt az elvégzett feladat után eltakarítjuk a keletkezett koszt, szennyeződést a lakásból, kertből. Mi odafigyelünk a rendre és tisztaságra.